Erik Leeuwaarden beëindigt loopbaan bij FloraHolland

Na een periode van bijna 24 jaar neemt Erik Leeuwaarden afscheid van FloraHolland. De voormalig financieel directeur kwam op 1 februari 1992 in dienst bij het toenmalige Bloemenveiling Holland. Als financieel directeur heeft Erik een belangrijke rol gespeeld in de financiële ontwikkeling en de dagelijkse bedrijfsvoering van de coöperatie. Hij was nauw betrokken bij de fusies en overnames in deze periode. Naast financiële en fiscale zaken heeft Erik in de loop van zijn carrière veel aandacht besteed aan vastgoed en deelnemingen.Terugkijkend op deze intensieve en enerverende tijd merkt Erik het volgende op: "Als directielid van een originele coöperatie sta je tussen kwekers, kopers en medewerkers, die allen op hun eigen manier een boterham in de bloemen willen verdienen. Dat geeft spanning, maar ook veel voldoening".

De laatste jaren zijn veel veranderingen doorgevoerd binnen FloraHolland, onder andere in de bestuurlijke structuur en de organisatie van het management. Erik heeft zijn kennis en ervaring de afgelopen twee jaar ingezet op de ontwikkeling en afwikkeling van diverse belangrijke vastgoedprojecten en deelnemingen.

Receptie
Erik neemt afscheid op vrijdag 11 december 2015 tijdens een receptie van 16.00 tot 18.00 uur in de presentatiekas (monsterkas) op FloraHolland Naaldwijk.

Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.