Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
op volle straaljagerkracht het seizoen in

"Goede planning belangrijk tijdens teeltwisseling"

'Een succesvolle teeltwisseling begint met een goede planning,' zegt Wim Vreugdenhil, bedrijfsleider bij Marel Loonwerk. Het bedrijf uit De Lier investeerde dit jaar in de bouw van meerdere nieuwe Turbofog machines. Telers kunnen daardoor dit seizoen voor het eerst gebruik maken van meerdere Turbofoggers, die gelijktijdig inzetbaar zijn. Ruimtebehandeling met turbofoggen zorgt behalve voor veel tijdwinst en kostenbesparing tevens voor een perfect resultaat.



Er wordt volledig afgerekend met achtergebleven schimmels, bacteriën en virussen. 'Bedrijven gaan daardoor volledig schoon het nieuwe seizoen in want behalve een goede planning is de hoogste vorm van hygiëne tevens een vereiste' geeft Wim aan.

Afgelopen week versterkte het bedrijf tevens de binnendienst. Bart Hofstede heeft nog maar net zijn diploma Tuinbouw & Agribusiness van Hogeschool Inholland op zak,
maar heeft al veel ervaring in de sector. Hij liep eerder stage bij Solis Plant en voor zijn afstudeeropdracht deed hij onderzoek naar de kwaliteit van planten in het winkelschap voor Westerlay Orchids in Californië. Marel Loonwerk was juist op zoek naar een frisse, jonge medewerker ter aanvulling van het kantoorteam.

Bart: 'We staan startklaar om op volle straaljagerkracht het seizoen in te gaan en nog tot 21 oktober hebben we bovendien een unieke actie met vroegboekkorting'

Voor meer informatie:
www.marelloonwerk.nl/ontsmetten/

 
Publicatiedatum: