Weervrouw RTL4 Helga van Leur verricht opening

Dak Celieplant & Bouquetnet voorzien van 2000 zonnepanelen

Ruim één jaar na de opening van het nieuwe bedrijfsgebouw van Celieplant & Bouquetnet op Green Park Aalsmeer mag directeur John Celie er weer een mijlpaal bijschrijven. Op 1 oktober was op een zonovergoten dag de officiële ingebruikname van 2.000 zonnepanelen. Directeur John Celie ontving de genodigden op het dak van zijn bedrijfsgebouw op Greenpark Aalsmeer. Naast de genodigden was de weervrouw van RTL 4 Helga van Leur aanwezig om samen met John Celie en Peter Janmaat van Celieplant & Bouquetnet de officiële handeling te verrichten. Dit gebeurde bovenop het zonnige dak. De 2.000 zonnepanelen leveren per jaar ruim 520.000 kilowattuur aan groene energie op. Dit is vergelijkbaar met de hoeveelheid elektriciteit die 200 huishoudens gemiddeld per jaar verbruiken.
 

Richard Kandelaar, (Green Energie Installatiebedrijf), Peter Janmaat (commercieel directeur Celieplant en Bouquetnet), Mart Pfeiffer (Rabobank Regio Schiphol), Ingrid Celie, John Celie (algemeen directeur Celieplant en Bouquetnet), Helga van Leur (weervrouw RTL 4)

Rabobank Groenfinanciering

Het was een flinke investering die mede tot stand is gekomen door de ‘Rabobank Groenfinanciering’. Mart Pfeiffer, directievoorzitter Rabobank Regio Schiphol, is betrokken bij de realisatie van deze financiering. Pfeiffer: ‘De groenregeling is bedoeld voor de financiering van innovatieve en groene bedrijven; voor ‘ondernemers die vooroplopen op het gebied van duurzaamheid. John Celie behoort tot deze groene koplopers. Ik ben dan ook trots dat Celieplant & Bouquetnet dit mogelijk hebben kunnen maken met de Groenfinanciering’.

Voor meer informatie:
Celieplant & Bouquetnet
Japanlaan 15
1432DK Aalsmeer
www.bouquetnet.nl / www.celieplant.nl

Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven