voormalig president Mt. Eden Floral Company, VS

Docu: bekijk het verhaal van Yoshimi Shibata

Familie en vrienden kwamen afgelopen mei samen in Palo Alto, Californië om Yoshimi Shibata's 100e verjaardag * te vieren. Het was een reünie van mensen uit het leven van Yoshimi, sommigen met elkaar verbonden door familiebanden, anderen door vriendschappen gesmeed in vroegere tijden toen hij nog werkzaam was in de bloemenindustrie, maar allemaal op dezelfde manier aangeraakt door Shimi’s leven, carrière en vriendschap.

Shimi, de voormalige president van Mt. Eden Floral Company, is altijd gepassioneerd geweest door bloemen en zaken. Hoewel hij al vele jaren met pensioen is, kun je hem soms nog tegenkomen bij Mt. Store Eden Flowers in San Jose, kijkend naar de bloemen in de koeling of op een van de Mt. Eden's ontwerpshows.

Mt Eden Floral Company maakte een korte video om terug te kijken op de hoogtepunten uit zijn carrière. De video raakt ook een aantal van de fijne kneepjes van de bloemenindustrie, die nu nog steeds relevant zijn.Deze video werd voor het eerst vertoond op de CalFlowers Sun conferentie in Monterey, Californië toen Shimi werd bekroond met de CalFlowers 2015 Distinguished Service Award.

*Shimi word in januari 2016 100, maar in kazoedoshi (数え年), een traditioneel Japanse leeftijd systeem, is Shimi al 100.

Bron: Shibata, Joylani. (9 september 2015). "Yoshimi Shibata: A Floral Industrie Pioneer." Klik hier voor meer informatie.

Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven