Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Zuid- en Oost-Europese fraudeurs strijken neer op veilingen

Elk jaar strijken er in deze periode Zuid- en Oost-Europese fraudeurs neer op onze bloemencentra in Aalsmeer, Westland en Rijnsburg. Ook dit jaar is het niet anders, zo blijkt uit het aantal debiteuraanvragen en de namen die Agro-Check voorbij ziet komen. Agro-Check is een bedrijf dat gespecialiseerd is in het opsporen van- en waarschuwen voor onbetrouwbare handelspartners.

Agro-Check: "Het begint altijd eenvoudig met een paar kleine zendingen die prompt betaald worden. Maar let goed op! Vanaf de 1e en 2e week oktober gaat het fout. Betalingen komen later en vaak niet het gehele bedrag. Veel excuses en praatjes dat er meer onderweg is en fouten gemaakt zijn. Het saldo loopt al langzaam op, maar nog niet zoveel dat u heel ongerust wordt. Even later komen de grote bestellingen en het verhaal dat de betaling iets later komt vanwege de verkoop op 1 november. Mails en faxen met betalingen komen in een vlot tempo door, enkel om u zand in de ogen te strooien! Ze hebben maar een dag of 3-5 nodig om u tienduizenden euro’s aan handel afhandig te maken. Of vaak nog veel meer. Wij kennen inmiddels meerdere groepen die allemaal dezelfde werkwijze hebben en dit jaarlijks opnieuw toepassen, helaas regelmatig met succes."

Voor meer informatie:
Agro-Check
Mark Weitjens
T: 06-55853923
E: mark@agro-check.nl
www.agro-check.nl
Publicatiedatum: