Magical Express verrast mensen met Magical hortensia XXL

De afgelopen weken ging de Magical Express, een speciale service van Magical Four Seasons, op pad om mensen een Magical hortensia XXL - en daarmee een glimlach - te bezorgen. Online maar ook tijdens consumentenevents in Duitsland werd aan mensen gevraagd, wie magie in zijn of haar tuin kon gebruiken. De reacties stroomden binnen.Er kwamen mooie, leuke en ontroerende verhalen binnen, waarvan het Magical-team de meest aansprekende reacties selecteerde. Op basis daarvan werd de route van de Magical Express uitgestippeld en ging de blauwe Piaggio Ape op pad. Kriskras door en in de omgeving van het Duitse Essen.

Wanneer de Magical Express voor kwam rijden, reageerden mensen enthousiast. “Mijn man is vorige week 100 geworden! Wat een verrassing dat jullie juist nu voor de deur staan. We hebben een prachtige Magical hortensia uitgezocht en deze een mooi plekje in de tuin gegeven. Hartelijk bedankt,” aldus een van de gelukkigen.

Missie geslaagd
Zo heeft de Magical Express bij een flink aantal mensen een glimlach op het gezicht getoverd. Missie geslaagd dus. Daarbij is aandacht gegeven aan een van de belangrijkste eigenschappen van deze sterke tuinhortensia: het leveren van een bloeiend schouwspel omdat de vele bloemen in één jaar zeker drie tot vier keer van kleur veranderen. Het is net magie! Bekijk hier hoe de Magical Express haar fans verrast:Meer informatie:
Tijdens Plantarium, de internationale vakbeurs voor boomkwekerij, maken bezoekers opnieuw kans op een Magical hortensia XXL. Kijk voor meer informatie op www.magicalfourseasons.com of volg de belevenissen van de Magical hortensia via http://www.Facebook.com/magicalfourseasonsPublicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.