Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Moments Kalanchoë creëert een 'autumn feel'

Op 1 en 2 september 2015 vindt de Autumn Fair bij FloraHolland in Honselersdijk plaats. Tijdens deze handelsbeurs staan seizoensproducten voor het najaar centraal en zullen tal van kwekers en toeleveranciers hun nieuwste en op het seizoen toegespitste producten presenteren.


Links Autum Moments, rechts Christmas Moments met glitter

Een voorbeeld hiervan zijn de Moments Kalanchoë van Slijkerman Kalanchoë. “De Moments Kalanchoë zijn door ons samengesteld waarbij we inspelen op de seizoenen,” vertelt Marije van Diepen.” Autumn Moments zijn dus geïnspireerd door de herfst (kleuren) en de Christmas Moments door kerst en het gevoel dat mensen daarbij krijgen. Onze Pay-offs zijn dan ook: Een makkelijk moment, een kleurrijk moment en een veelzijdig moment.”

Alle Moments kalanchoë’s zijn verkrijgbaar in de maten 10,5cm, 12cm, 15cm en 23 cm. De Autumn Moments bevatten de kleuren: Yellow Summer(geel), Indian Summer (oranje), Secret (rood) en Sign (rood/geel). De Christmas Moments zijn er in Silver (wit), in de variaties naturel of met zilver beglitterd. En Secret (rood) in de variaties naturel, besneeuwd of met goud beglitterd. De lijn werden vorig jaar op de Trade Fair gelanceerd. In november dit jaar zal de kweker wederom met een nieuw product komen, maar dat houdt men nog even voor zich.


Voor meer informatie:
Slijkerman Kalanchoë
Veenhuizerweg 40a
1704 DP Heerhugowaard
T +31 (0) 72 571 15 02
F +31(0)725745297
E: [email protected]
www.slijkerman.nl
Publicatiedatum: