"Henk Duijn: "Een klant koopt niet alleen luchtvracht, maar ook een stukje rust"

'Vliegende' start met Milestone Fresh Airfreight

Tholen – Expediteur Milestone Fresh heeft de activiteiten bij haar luchtvracht kantoor in Hoofddorp verder uitgebreid. "En dat blijkt een goede keuze, want we hebben een vliegende start achter de rug", vertelt Henk Duijn. "Momenteel zijn we vooral actief in de luchtvracht van bloemen en planten, maar ook in de groentesector hebben zich inmiddels de eerste klanten aangemeld."


Vlnr Stefan van Os, Henk Duijn en Mark Elderbroek

Henk heeft 25 jaar ervaring in de expeditie, op het gebied van de zogeheten perishables. Hij heeft de laatste jaren gewerkt bij een wereldwijde speler, maar merkte dat veel van zijn klanten niet tevreden waren met de geboden service. "Bij Milestone Fresh BV staat vakkennis en service hoog in het vaandel en zijn de mensen altijd bereid voor "de extra mile" te gaan."

"Als kleinere agent hebben we niet die inkoopkracht van een wereldwijde netwerkexpediteur, dus we moeten keihard vechten voor onze marges. De prijs is uiteraard een heel belangrijke tool, maar kennis van de markt en de klanten zodat de behoeftes van de klant kunnen worden bevredigd is nog veel belangrijker. Een klant koopt bij Milestone Fresh niet alleen luchtvracht, maar vooral ook een stukje rust. De zendingen worden door ons op de voet gemonitord en de klanten worden zo volledig mogelijk op de hoogte gehouden.""Op het gebied van zeevracht is Milestone Fresh al een aantal jaren actief op het gebied van perishables en behoort inmiddels tot de toonaangevende bedrijven. Ook de klanten van deze tak zijn erg enthousiast over onze nieuwe luchtvrachtactiviteiten. Milestone Fresh BV is actief op alle werelddelen, maar bepaalde bestemmingen zijn echt in opkomst. Zo gaan er nu bloemen via luchtvracht naar bestemmingen waar menigeen enkele jaren geleden nog nooit van gehoord had. In onze eigen douaneloods te Hoofddorp hebben wij recentelijk een koelcel van 100 m2 laten plaatsen. Ook onze keuringslocatie is uitgebreid waardoor we de phyto-sanitaire keuring ter plaatse kunnen regelen van zowel bloemen, planten als groente voor zowel import als export. Wij kunnen de klant van dienst zijn op het gebied van import, export en transit en zijn daarmee klaar voor de toekomst. En waar we over vijf jaar staan? Kwalitatief wil ik op 1 staan, waarmee de volumes vanzelf zullen volgen. "

Voor meer informatie:
Henk Duijn
Milestone Fresh
Tel.: +31 (0)20 3160433
Mob : +31 (0)6 48765591
Fax: +31 (0)20 3160439
air@milestonefresh.nl
www.milestonefresh.nl

Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven