Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Video: 'Alstroemeria kweker in Made in NL: Het geheim van de smid!’

"Wij zijn een snijbloemenkwekerij, wij keken alstroemeria en hebben 20 verschillende soorten in het assortiment. Jaarlijks procederen wij zo'n 25 miljoen stelen."



Dat zegt Rick Tesselaar van Tesselaar Altroemeria uit Luttelgeest. Afgelopen zaterdag was de kweker te zien in het programma ‘Made in NL: Het geheim van de smid!’ van SBS6. Tesselaar is trots op zijn product: "Het is een prachtige bloem: op het moment dat je hem koopt zitten ze nog in de knop, maar dan ineens exploderen ze in kleur. Mensen worden er vrolijk van en ik ben erg trots op wat wij hier doen."



Verder vertelt Tesselaar over de visie, het ondernemerschap en innovatie bij het bedrijf. "Gewoon de trein laten rollen, dat kan ik niet. Ik wil vooruit, continu stappen maken, verbeteren. En ik wil het bedrijf en ons product profileren. Die vrijheid dat naar eigen inzicht te doen, de vrijheid van de ondernemer, dat geeft mij een enorme boost."

Publicatiedatum: