Koperplaatnummer ook uit de klok in Rijnsburg

Met ingang van 16 juli 2015 wordt het koperplaatnummer ook niet meer getoond op de klokken in Rijnsburg. Dit speelt in op de wens van kwekers en klanten: minder transparantie wie wat op de klok koopt.Het koperplaatnummer wordt dit jaar gefaseerd uit de klokken op de exportlocaties gehaald. Dit is inmiddels gerealiseerd bij de snijbloemenklokken in Aalsmeer en Naaldwijk en de plantenklokken in Naaldwijk. De plantenklokken in Aalsmeer gaan over zodra de technische mogelijkheden zover zijn. Dit is afhankelijk van de besluitvorming over de renovatie van tribune G. In september verwacht FloraHolland hierover meer duidelijkheid te hebben. Bij de bloemistenklokken wordt eerst nog onderzocht wat de effecten zijn.

Nieuwe situatie

Sinds het plaatnummer uit de klok is gehaald, zien klanten niet meer wie wat gekocht heeft. De klant die de koop heeft, ziet dit zelf nog wel op zijn scherm. Op de tribunes in Rijnsburg en de plantentribune in Naaldwijk krijgt de klant een audiosignaal. Doordraai blijft voor alle klanten zichtbaar door het tonen van het plaatnummer 00000.


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.