Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Bloemenboetiek Florida wint 100 anthuriums

Zoals op 6 juli bekend is gemaakt is Bloemenboetiek Florida de prijswinnaar geworden van de win-actie ter introductie van EASYunPACK op de Bloemistenklok.



De overhandiging van de prijs vond plaats door Jens Kool van Bouman Anthuriums en veilingmeester Ger de Brabander van de Bloemistenklok Naaldwijk. Johan van Stein is erg blij met de prijs die hij gewonnen heeft én met de nieuwe verpakking EASYunPACK: "De nieuwe verpakking is een hele verbetering, wij kunnen nu de anthuriums snel uitpakken als ze binnen komen."



Johan was al klant op de klok in Bleiswijk en koopt nu sinds een jaar in op de Bloemistenklok Naaldwijk. "Het planten assortiment is een grote verbetering ten opzichten van de oude klok op Bleiswijk. In plaats van veel van hetzelfde heb ik nu een breed en diep assortiment. Mijn omzet is ook daadwerkelijk verhoogd doordat klanten nu een grote keuze hebben in kamer- en tuinplanten." Ook is Johan erg tevreden over de logistiek: "Als ik van de Bloemistenklok bij mijn auto kom staan de eerste producten er al. Ik kan continu inladen waardoor ik snel weer op weg kan. Ik ben dan echt weer vroeg in mijn winkel, de presentatie kunnen wij vervolgens weer snel af hebben."

Introducties op de Bloemistenklok

Veilingmeester Ger de Brabander is ook goed te spreken over deze nieuwe anthurium verpakking op de Bloemistenklok: "Nieuwe introducties als noviteiten maar ook concepten en speciale verpakkingen kunnen goed geïntroduceerd worden op de Bloemistenklok Naaldwijk en Eelde. Door de korte lijntjes met kweker en klant faciliteren wij een informatieplatform over en weer. Maar ook een win-actie als deze ondersteunen wij graag. Kweker en klant worden hier beide beter van."

bron: FloraHolland


Publicatiedatum: