Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Video Het Nieuwe Veilen: klanten aan het woord

Wat gaat er goed op de klok en wat moet er veranderen? Daarover gaven klanten afgelopen week hun mening tijdens een interactieve bijeenkomsten van Het Nieuwe Veilen in Aalsmeer, Naaldwijk en Rijnsburg. Heeft u de bijeenkomsten gemist?
Bekijk de sfeerimpressie:



(Of bekijk hier een uitgebreid verslag (30 minuten) van de bijeenkomst)

Grote verschillen
Tijdens de regiobijeenkomsten praatten leden van FloraHolland al mee over dit onderwerp. Nu kregen klanten de kans om hun bijdrage te leveren. Er kwam uitgebreid aan de orde welke ontwikkelingen er bij klanten spelen.

Vervolgens werd er in kleinere groepen gediscussieerd. Wat gaat er goed op de klok en moet blijven? Wat gaat er niet goed en moet veranderen?

De antwoorden op de uitdagingen van Het Nieuwe Veilen zijn er nog niet. Het gesprek tijdens de klantenbijeenkomsten maakte duidelijk dat klanten, net als leden, heel verschillend in het onderwerp kunnen zitten.

Wat is Het Nieuwe Veilen?
Het Nieuwe Veilen is een onderdeel van de nieuwe strategie FloraHolland 2020 en werkt aan het opnieuw uitvinden van de klok én de fysieke marktplaats. Dit resulteert in een marktplaats waar leden en hun klanten op een effectieve en efficiënte wijze transacties kunnen doen.

Voor meer informatie over het Nieuwe Veiling en de FloraHolland 2020 strategie, klik hier.
Publicatiedatum: