Horticoop begint met webshop

Vanaf vandaag zet Horticoop haar eerste (digitale) stappen in de wereld van online bestellen en opent het de deuren van haar webshop. Tevens is de nieuwe website een digitaal platform met actualiteiten, kennis voor kwekers en teeltadvies.

Het is vanaf nu voor klanten mogelijk om Horticoop-artikelen via www.horticoop.nl snel en eenvoudig te bestellen. Johannes Tuinhof, commercieel directeur bij Horticoop: “Bij de ontwikkeling hebben we geluisterd naar onze klanten en de wensen van de markt zo goed mogelijk doorvertaald naar onze online winkel. Ook heeft een klantenpanel de webshop voor ‘livegang’ getest.”Gebruiksgemak
“De nieuwe website en webshop passen in onze strategie om via meerdere kanalen onze klanten te bedienen” aldus Johannes. “De handige hulpmiddelen en het bestelgemak van de nieuwe webshop helpt om onze klanten te ontzorgen. Het grote voordeel is dat een kweker kan bestellen waar en wanneer hij dat wil. Een klant krijgt zo veel meer controle op zijn gehele inkoopproces. Via onze webshop gaan we gefaseerd een professioneel assortiment bieden, aangevuld met een service-assortiment dat bestaat uit diverse gebruiksgoederen voor de professionele kweker.”

Persoonlijke aandacht
De komst van de webshop betekent niet dat er geen accountmanagers en specialisten meer bij de klanten komen. Johannes. “Juist niet. Doordat onze buitendienstcollega’s minder tijd kwijt zijn met het noteren van orders kunnen zij meer tijd steken in het begeleiden van het teeltproces. Zaken doen zal altijd mensenwerk blijven. Met de komst van een webshop kan Horticoop een nog grotere bijdrage leveren aan het bedrijfsrendement van onze klanten en leden.”

De voordelen van online winkelen bij Horticoop:
• 24 uur per dag, 7 dagen per week veilig bestellen;
• Ook geschikt voor tablet en smartphone;
• Direct persoonlijke prijzen zichtbaar;
• Alle orders en facturen handig op een rij. Ook de orders die buiten de webshop om zijn besteld;
• U krijgt toegang tot uw eigen, persoonlijke Mijn Horticoop-account;
• Ondersteuning bij gewasbeschermingswetgeving;

Voor meer informatie:

Horticoop
www.horticoop.nl
Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.