Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Bunty Shah, Bloomingdale Roses, doodgeschoten

In zijn huis in Nairobi is de Keniaanse bloemenkweker Bunty Shah om het leven gekomen. Bunty was eigenaar van de rozenkwekerij Bloomingdale Roses. Hij kwam om het leven door politiekogels.


Bunty Shah in januari 2017 (bron foto: PortalFlora)

Bunty was de zoon van een bekende Keniaanse zakenman, Vipin Shah. De zaak krijgt veel aandacht in de media daar, zeker nu de politie spreekt van een uitermate treurige samenloop van omstandigheden. De Keniaanse politie betrad de compound waar Bunty met zijn gezin woonde vanwege aanwijzingen over een wapendepot aldaar. Gewekt door de onrust en uit angst voor indringers heeft Bunty volgens hun verklaring twee maal in de lucht geschoten, waarna de politie met dodelijke afloop terugschoot. "Een ongelukkige samenloop van omstandigheden", aldus een woordvoerder van de politie.

Bloomingdale Roses
Bloomingdale Roses is een grote kwekerij van 38 hectare in Timau, Kenia. De kwekerij ligt op de flanken van Mount Kenya op 2.450 meter hoogte. Het assortiment van de kwekerij bestaat uit twintig soorten rozen van diverse veredelaars wereldwijd.

Bunty laat een vrouw en een zoontje achter.
Publicatiedatum: