Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

CDO & CIO Gerard van der Bijl wordt COO & CDO Royal FloraHolland

Gerhard van der Bijl, de huidige CDO (Chief Digital Officer) en CIO (Chief Information Officer) van Royal FloraHolland, zal zijn carrière bij Royal FloraHolland vervolgen als CCO (Chief Commercial Officer). In deze rol zal hij leiding gaan geven aan een nieuw bedrijfsonderdeel dat als voorlopige naam Markt & Klant gekregen heeft en alwaar nieuwe digitale, logistieke en financiële diensten voor de klant ontwikkeld moeten gaan worden. Daarnaast zal hij eveneens leiding blijven geven aan de digitale kanaalactiviteiten (Floriday, FloraMondo en FloraXchange), die geïntegreerd zullen worden in het onderdeel Markt & Klant, en blijft hij (dus) de functie van Chief Digital Officer vervullen.

De start van Gerhard van der Bijl in zijn nieuwe rol is afhankelijk van de ingangsdatum van de nieuwe structuur, die nog voor advies voorligt bij de Ondernemingsraad, alsmede van de invulling van de functie van CIO, waarvoor nu een vacature is ontstaan. Gerhard van der Bijl zal in eerste instantie nauw samenwerken met Fedor Hoevenaars die deze rol nu op interim basis invult. Gerhard van der Bijl is ruim twee jaar werkzaam bij Royal FloraHolland in de gecombineerde functie van CDO en CIO.

bron: Royal FloraHolland

Publicatiedatum: