Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Nieuwe pensioenonderhandelaar namens Glastuinbouw Nederland

Deze maand geeft Eric van Heijningen, financieel directeur Combivliet, het stokje over aan Ingrid Blom, themaspecialist Arbeid bij Glastuinbouw Nederland. Ingrid voert hierna de pensioenonderhandelingen namens de werkgevers in de glastuinbouw. Dit onderwerp staat op de agenda van het gemandateerd overleg van werkgevers in het agrarisch en groen met de vakbonden.

Eind mei hebben de sociale partners een onderhandelingsresultaat voor een nieuwe pensioenregeling bereikt. Een logisch moment voor Eric van Heijningen om het stokje over te dragen aan Ingrid Blom.

Adri Bom-Lemstra bedankt Eric: "De nieuwe pensioenregeling is een heel een mooi resultaat, waarvoor Eric zich enorm heeft ingezet. De stap naar een nieuwe regeling in een heel nieuw systeem, bracht naast uitdagingen ook veel werk met zich mee. Wij zijn blij dat Eric dit voor de sector Glastuinbouw heeft gedaan".

Bron: Glastuinbouw Nederland

Publicatiedatum: