Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Frank van Suchtelen krijgt Italiaanse prijs met Premio Massimo Matteini

Frank van Suchtelen heeft op 18 mei de Massimo Matteini Award in ontvangst genomen. De prijs werd uitgereikt op het tweedaagse tuinevenement Coniolo Fiori, dat meer dan 12.000 bezoekers trok.

In 2023 introduceerde Coniolo Fiori, dat sinds 2001 bestaat, de Massimo Matteini Award ter nagedachtenis aan de in Italiƫ bekende rozenkweker Massimo Matteini uit Pistoia. De prijs wordt jaarlijks uitgereikt aan iemand die zich bijzonder verdienstelijk heeft gemaakt voor de sierteelt. Het eerste jaar werd de prijs toegekend aan de Italiaanse publicist en schrijver Arturo Croci. Om de prijs internationale allure te geven werd ook over de grens gekeken en kwam men uit bij Frank van Suchtelen.

Frank van Suchtelen is communicatie-expert en al sinds eind jaren '70 actief in de sierteeltsector. Hij stond aan de basis van tal van promotiecampagnes en ook was /is hij - tegenwoordig met zijn eigen PR bureau Allround Communications - verantwoordelijk voor de communicatie van verschillende sierteeltbeurzen in Nederland en daarbuiten.

bron: https://coniolofiori.it/

Publicatiedatum: