Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

SDF Horti Software lanceert voorraadbeheertool Stockflow

In een wereld waarin efficiëntie essentieel is voor het succes van elke kwekerij, lanceert SDF Stockflow. Stockflow is meer dan zomaar een voorraadbeheertool - het is een innovatieve oplossing die de manier waarop u uw magazijn of distributielocatie beheert en transformeert.

Stockflow biedt veel flexibiliteit, waardoor je moeiteloos zowel planten als voorraadartikelen kunt beheren. Of het nu gaat om het aanbod in je kwekerij of verspreid over verschillende tuinen, Stockflow zorgt ervoor dat men altijd de controle houdt over voorraden, toegevoegde waarde en over de karren en fusten.

Sander van Egmond, operationeel manager bij Vireõ: "Sinds de implementatie van het systeem is de communicatie vereenvoudigt en worden er minder fouten gemaakt. Met het nieuwe systeem hebben we op verschillende vlakken kosten bespaard, waaronder arbeids- en logistieke kosten en is onze efficiëntie geoptimaliseerd. In samenwerking met SDF Horti Software is ons voorraadbeheer onder controle."

Stockflow is ontstaan uit een samenwerking met SDF-klanten, met het doel proactief in te spelen op de constante veranderingen in de markt en de efficiëntie binnen de sector te verhogen. Met deze innovatie zijn verbeteringen te realiseren in efficiëntie en kostenbesparingen voor kwekerijen.

Voor meer informatie:
SDF Horti Software
Geoffrey Hendriks
[email protected]
www.sdf.nl

Publicatiedatum: