Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Special Post-Harvest van start

In april staan we in het bijzonder stil bij alles wat er op de tuin gebeuren moet vanaf het moment dat een plant geraakt, bloem gesneden of vrucht geplukt moet worden. Van machines en verpakken tot koelen en bewaren en transport, het zijn zaken die het behoud van de kwaliteit en de uiteindelijke klantbeleving in hoge mate beĆÆnvloeden. En het zijn zaken waarin veel gebeurt: verdere automatisering, nieuwe en duurzamere verpakkingsoplossingen, zuinigere en efficiĆ«ntere transport- en koelopties, etc.

De Special Post-Harvest draait op al onze tuinbouwnieuwsbrieven, dus naast BPNieuws ook op Groentennieuws en de internationale tuinbouwnieuwsbrieven Hortidaily en FloralDaily. Bedrijven, die bij kunnen bijdragen aan een succesvolle route van plant tot klant, nodigen we uit om deze maand een bericht in te sturen. Dat is kosteloos en kan naar info@bpnieuws.nl. Bovendien is dit ook een mooie kans om het eigen bedrijf een maand lang in de spotlights te plaatsen met een banner binnenin deze special rubriek. Stuur een mailtje voor meer informatie.