Bertil Dubbeling, een service monteur van SchermNed, is dit jaar 25 jaar in dienst. Onlangs is dat gevierd met een themafeest waarbij alle medewerkers van SchermNed en het zusterbedrijf Vitrona aanwezig waren.

Uitdagende projecten
Voordat Bertil bij SchermNed kwam werken was hij werkzaam als monteur bij andere scherminstallatiebedrijven. In totaal werkt hij nu ongeveer 40 jaar in de scherming. “Ik kan lekker vrij zijn bij dit werk. Ik doe veel afwisselende projecten en zie dus niet alleen maar kassen vanbinnen,” vertelt Bertil.

Naast dat hij klussen uitvoert in de tuinbouw mag Bertil ook klussen doen in de utiliteitsbouw. Bertil vertelt over een project met veel uitdaging: “Eén van de mooiste en meest uitdagende klussen was het Rijkwaterstaat gebouw in Utrecht. Dat was heel anders dan de tuinbouwprojecten omdat we op 15 meter hoogte werkten en de scherminstallatie niet recht toe recht aan was. Die liep in een driehoekige vorm.”

De jubilaris geeft aan dat het soms spannend werk is: “Soms is het wel spannend, zo hoog. Maar dat maakt het werk ook wel weer leuk. Zo heeft elke klus weer een uitdaging en is geen dag hetzelfde in dit werk!”

Team
Bertil heeft bij verschillende bedrijven gewerkt voordat hij bij SchermNed terecht kwam. Hij legt uit waarom hij bij SchermNed werkt: “Het is fijn om in zo’n klein en gezellig team te werken. De lijnen zijn kort binnen het bedrijf wat zorgt voor prettige communicatie.”
Naast dat hij de activiteiten en bedrijfsuitjes leuk vindt zegt hij: “De gezellige sfeer zorgt voor veel werkplezier. Daarvoor blijf je.”

Bertil vertelt tenslotte over het feest: “Als er zo’n goed georganiseerd feest voor je wordt geregeld, voel je de waardering. Daar doe je het voor.”

Voor meer informatie:
SchermNed B.V.
Grote Woerdlaan 36c
2671 CL Naaldwijk
Tel: +31 (0)174 62 22 14
info@schermned.nl
www.schermned.nl