Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

SchermNed behaalt als eerste scherminstallatiebedrijf certificaat HortiQ

SchermNed heeft het certificaat HortiQ behaald. Het certificaat is uitgereikt aan Jack van der Voort (directeur SchermNed) en Martin Steenks (QHSE-manager) door Kiwa, een test-, inspectie-, en certificeringsinstantie voor kwaliteitssystemen. Het proces werd begeleid door Marco Vermeulen van Van Houten & Partners, een adviesbureau voor de tuinbouwsector.

Het HortiQ-certificaat is een belangrijke mijlpaal voor SchermNed als betrouwbare partner voor de (inter)nationale tuinbouwsector. Dit certificaat bevestigt dat de producten en diensten van SchermNed van hoge kwaliteit zijn en het bedrijf betrouwbaar is. Voor het behalen van het certificaat is men een audit ondergaan over de processen en systemen, zoals kwaliteitsmanagement, productontwikkeling en duurzaamheid.

SchermNed bedankt Marco Vermeulen voor de begeleiding tijdens het certificeringsproces.

Jack van der Voort: "Vertrouwen en kwaliteit leveren zit al sinds 1990 in de basis van ons familiebedrijf. Echter kijkend naar de toekomst en de gretigheid om het iedere dag een stapje beter te willen doen was HortiQ een mooie kans om de werkwijze en processen tegen het licht te houden. Met deze onafhankelijke certificering laten we de wereld om ons heen zien dat we meer dan ons beste beentje voor hebben om (naast het plezierig zaken doen) ook achter de schermen meer zekerheid te bieden voor onze relaties als partners.”

Klik hier voor meer informatie over het HortiQ-certificaat.

Voor meer informatie:
Carl Stougie
John van Hasenbroek
Jack van der Voort
SchermNed B.V.
+31 (0)174 62 22 14
[email protected]
www.schermned.nl

Publicatiedatum: