Automated4U en PlantScout gaan samenwerken

Plantscout en Automated4U hebben op 30 mie jl. een strategische samenwerking getekend. Automated4U zal de PlantScout-activiteiten als pakketonderdeel opnemen in Bulbmanager.

Bart Glim en Edwin Hauwert van Automated4U: "Wij kregen steeds meer vragen van onze klanten om mobiel te kunnen registreren in het veld of de hal én dat te delen met hun klanten of leveranciers. Met de PlantScout App en portal vonden wij de perfecte oplossing die naadloos kan communiceren met ons software pakket. Hiermee kunnen wij onze klanten zeer breed oplossingen bieden als het gaat om mobiel registeren en verbinding in de keten.”

Leo Swart en Julian de Wit van PlantScout: “Strategische samenwerkingen zijn onderdeel van onze strategie én groei die wij nu meemaken. Automated4U weet precies welke klanten binnen hun expertise toe zijn aan mobiele kwalitatieve rapporten zoals bv. test rassen of keuren. Zo ontstaat er winst voor beide partijen én de klanten. Daarnaast kunnen wij ons blijven focussen op de ontwikkeling van PlantScout en Automated4U op de ontwikkeling van Bulbmanager.”

Voor meer informatie:
Plantscout
M.: +31 6 53 82 38 65
E: support@plantscout.eu
W: www.plantscout.eu

Bulbmanager
Graanmarkt 9
1681 PA Zwaagdijk-Oost
T: 0228 796 567
E: info@automated4u.nl
W: https://www.bulbmanager.nl/


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.