6-9 juni in Anna Paulowna

Captain en Könst calla rassen te bezichten tijdens Captain Calla Days

Komende week organiseert Kapiteyn weer de Captain Calla Days. Klanten, geïnteresseerden en andere relaties uit de sector zijn weer van harte uitgenodigd om kennis te maken met de Calla-expertise en de laatste ontwikkelingen in de veredeling. In de showkas vindt men een zorgvuldig geselecteerde collectie voor zowel potplanten als snijbloemproductie.


Lennaert Kapiteijn (directeur Kapiteyn Captain Calla) en Tjerk Vening (sales manager)

Naast het Captain Calla assortiment biedt Captain Calla vanaf komend oogstjaar ook het Könst assortiment aan via haar handelsonderneming Kapiteyn Captain Calla bv. Door deze samenwerking kan het bedrijf het assortiment uitbreiden en klanten een nog ruimere keuze aan uitgangsmateriaal voor snijbloemen en potplanten bieden.

Daarnaast zal Tjerk Vening het Kapiteyn team gaan versterken en zal zich bezighouden met met de internationale verkoop van Könst en Captain Calla rassen.

Wil u de proeven komen bezoeken, gelieve dan contact op te nemen met een van de accountmanagers en uw bezoek te in te plannen. De proeven zijn te bezoeken van 6-9 juni aan de Grasweg 38 in Anna Paulowna.

Voor meer informatie:
Kapiteyn Captain Calla bv
Kruiswijk 24
1761 AR Anna Paulowna
T: +31 (0)223 521 841
info@kapiteyn.nl
www.kapiteyn.nl


Publicatiedatum:
Auteur:
©Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.