Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Zentoo viert 'Sweet 16'

Afgelopen woensdag vierde Zentoo haar 16e verjaardag met het evenement Sweet 16. Het feest vond plaats in de met bloemen omgetoverde Torpedoloods in Hoek van Holland. Naast de ondernemers en medewerkers waren ook de leveranciers, klanten en andere relaties uitgenodigd voor een middag en avond vol plezier, culinaire verwennerij en entertainment.

De middag begon met een warm welkom voor alle gasten door de Zentoo ondernemers. Dit werd voortgezet met een speech van algemeen directeur Edwin Steenbergen, die terugblikte op 16 jaar Zentoo en een bedankwoord voor iedereen die heeft bijgedragen aan waar de telersvereniging nu staat. Vervolgens werd er een walking diner uitgeserveerd en zorgde diverse optredens voor entertainment.

Vorig jaar waren de voorbereidingen voor een 15 jarig jubileum al in volle gang, maar door o.a. het uitbreken van de oorlog in Oekraïne vond men dat geen gepast moment om het te vieren. Nu een jaar later is het jubileum alsnog gevierd in de vorm van het in Amerika welbekende concept “Sweet 16”.

Voor meer informatie:
Coöperatie Zentoo
Jupiter 169
2675 LV Honselersdijk
www.zentoo.nl

Publicatiedatum: