5 elektrische steppen te vergeven op huisbeurs

WPK en Ammerlaan-Sosef brengen Deep Purple Celosia onder de aandacht

Ieder jaar bedenken Royal Van Zanten, WPK en Potplantenkwekerij Ammerlaan-Sosef een opvallende actie met de Deep Purple Celosia waarbij Ammerlaan-Sosef en WPK de handel en relaties verrassen met een leuk bezoekje.

Dit jaar is het “step outside the box”! Met een elektrische step, gouden enveloppen en een kluis onder de arm bezoeken de kwekers diverse relaties om het Deep Purple Celosia seizoen weer aan te kondigen. Met een meegeleverde puzzel kunnen zij de code ontcijferen en uitproberen op de kluis. In de kluis zit een sleutel, die de relaties zelf hebben kunnen kiezen uit de diverse gouden enveloppen. Met deze sleutel maken ze op de huisbeurs van Potplantenkwekerij Ammerlaan-Sosef kans op 1 van de 5 elektrische steppen. Als de sleutel in het slot past is de step gewonnen.

Afgelopen week heeft SuperFlora de eerste step van het slot af kunnen halen. Wil jij ook kans maken op onze elektrische steps? Kom dan deze week nog naar de huisbeurs van Potplantenkwekerij Ammerlaan-Sosef, Sprongenloet 5a, 2675 KV Honselersdijk. Voor meer informatie: +31 (0) 174 641 644 of verkoop@ammerlaan-sosef.nl.

Team Deep Purple Celosia (WPK, Ammerlaan-Sosef, Royal Van Zanten)


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.