Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

De Jong Lelies Holland neemt exportactiviteiten van Deleeuw Flowerbulb Group over

In het kader van continuïteit voor haar klanten is Deleeuw Flowerbulb Group op zoek gegaan naar opvolging. Op termijn zal Deleeuw Flowerbulb Group haar exportactiviteiten beëindigen. Om de klanten in de toekomst hetzelfde kwaliteitsniveau te bieden, is er een samenwerking gestart met De Jong Lelies Holland.

“Als familiebedrijf hechten wij net als De Jong Lelies veel waarde aan persoonlijke relaties en een hoog service niveau”, aldus Hans Oudshoorn, eigenaar van Deleeuw Flowerbulb Group. “We zien De Jong Lelies dan ook als de ideale opvolger om de klanten van DeLeeuw goed te blijven bedienen.”

Naast de continuïteit biedt deze samenwerking ook de mogelijkheid om een breder assortiment lelies geleverd te krijgen. Michel Ruiter, sales manager bij De Jong Lelies: “Voor De Jong Lelies betekent dit een mooie verbreding van de klantenkring en assortiment, een uitdaging die goed aansluit op onze ambities.”

Voor meer informatie:
De Jong Lelies
www.dejonglelies.nl 

Publicatiedatum: