Jan Willem Griep nieuwe voorzitter Orchidee Nederland

Met ingang van maart 2023 is Jan Willem Griep aangesteld als voorzitter Orchidee Nederland. Hiermee volgt hij Arnold Hordijk op. Als voorzitter zal Griep de orchideeënsector helpen haar ambities op het gebied van energie, gewasbescherming, verpakking, footprint en promotie waar te maken.

Griep is directeur Syngenta Nederland en heeft de afgelopen jaren meerdere directiefuncties in de tuinbouwsector vervuld, waaronder bij de Vereniging van Bloemenveilingen in Nederland (VBN), Floriade Almere en Rabobank. “Orchidee Nederland toont wat ondernemers door intensieve samenwerking kunnen bereiken. Daarmee is zij een voorbeeld voor de sector. Tegelijkertijd leven we in zeer uitdagende tijden en moet er op diverse fronten extra inzet geleverd worden. Ik lever daar graag mijn bijdrage aan”, aldus Jan Willem Griep.

Joost van Adrichem, directeur Phalaenova en stuurgroeplid Orchidee Nederland: “Wij zijn erg blij dat Jan Willem als ervaren bestuurder Orchidee Nederland komt versterken. De sector staat voor een aantal grote uitdagingen. Vanuit Orchidee Nederland zien we kansen in het organiseren van shopperactivaties en trademarketing trajecten. Daarnaast willen we onze achterban ondersteunen in het behalen van de verschillende uitdagingen op het gebied van duurzaamheid.”

Voor meer informatie:
Orchidee Nederland
info@orchidsinfo.eu 
https://www.orchidsinfo.eu/ 


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.