Desch IPP bloemenemmers

"Tot 30% gewichtsbesparing voor de 5, 8 en 10 liter emmers"

"Deze bloemenemmers zijn een handig hulpmiddel voor het vervoeren en bewaren van bloemen", zegt Kees Waqué, Manager Retail en Marketing bij Desch. "Desch IPP gebruikt voor de productie van de bloemenemmers gerecycled plastic, dat licht van gewicht is, duurzaam en bestand is tegen water en andere vloeistoffen."

De bloemenemmers worden veel gebruikt door bloemisten, tuincentra en supermarkten om bloemen te presenteren en te verkopen. Ze zijn niet alleen handig voor het transport van bloemen, maar ze zorgen ook voor een professionele en nette uitstraling. Bovendien helpen bloemenemmers om de bloemen vers te houden, legt Waqué uit.

Naast het transporteren en voor de presentatie van bloemen in winkels, worden bloemenemmers ook gebruikt voor decoratieve doeleinden. Zo worden ze bijvoorbeeld gevuld met bloemen en opgesteld op bruiloften, feesten en andere evenementen.

"Het is belangrijk om de juiste bloemenemmer te kiezen voor de bloemen die u wilt vervoeren of presenteren. Het kiezen van de juiste maat kan ervoor zorgen dat de bloemen goed beschermd zijn en langer vers blijven. Sommige fabrikanten van winkelinterieur hebben speciale meubels ontwikkeld waar de Desch-IPP bloemenemmers in passen", zegt Waqué.

De bloemenemmers zijn gemaakt van gerecycled plastic. "Ze zijn gemakkelijk schoon te maken en te desinfecteren, waardoor ze uitermate geschikt zijn voor hergebruik. Het gebruik van herbruikbare bloemenemmers is een goed alternatief voor wegwerpemmers." 

Hat assortiment bloemenemmers omvat 8 afmetingen van 2 tot 13 liter. "Recentelijk zijn de afmetingen 5, 8 en 10 liter door geavanceerde technieken dunner gemaakt, waardoor tot ca 30% gewicht is gereduceerd. Dat maakt deze afmetingen voordeliger en door minder plastic te gebruiken ook duurzamer."

"Kortom, de bloemenemmer van Desch-IPP is een handig en duurzaam hulpmiddel voor het vervoeren, bewaren én presenteren van bloemen."

Voor meer informatie:

Desch 
desch.nl


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.