Anneke van de Geijn aan de slag als CCO GreenV

Per 1 februari 2023 is Anneke van de Geijn in dienst getreden als Chief Commercial Officer bij GreenV, de internationaal opererende groep van bedrijven die actief is in de tuinbouwsector en op dit moment bestaat uit Prins Group (kassenbouw), Stolze (installatietechniek), GreenV Indoor (daglichtloos telen), HT Verboom (interne transportsystemen) en Prins USA (verkoop en installatie in USA).

GreenV, opgericht in 2021, wil snel opschalen in de internationale tuinbouwsector. 

Anneke brengt ervaring mee over sales, marketing, onderzoek en ontwikkeling, wereldwijd programma management en productie. Jan Derck van Karnebeek, CEO van GreenV, licht toe: "GreenV heeft een sterke uitgangspositie in een aantrekkelijke, wereldwijde groeimarkt. Ons doel is om samen met onze klanten als wereldspeler succesvol verder te groeien. We zijn verheugd dat Anneke de rol van CCO van GreenV is gaan vervullen. Anneke heeft een brede achtergrond en veel ervaring met waardecreatie samen met klanten en het realiseren van groei op wereldmarkten."

Anneke is in zowel de business-to-business als business-to-consumer voedingsmarkt actief geweest, in rollen als Global Marketing Director, Global Sales Director, Commercial Director en Chief Commercial Officer. Ze heeft divisies binnen een grote multinational geleid en haar laatste rol was CCO van een scale-up bedrijf.

Anneke kijkt vol energie uit naar haar nieuwe uitdaging: "De bedrijven binnen GreenV zijn ondernemende, innovatieve en gevestigde leiders in de tuinbouwsector. Ik kijk er naar uit om, samen met de teams, onze klanten verder te laten floreren en wereldwijd bij te dragen aan het succes en de sterke positie van onze klanten."

Bron: Stolze 


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.