Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Wim van der Voort gaat met pensioen

"Onze Wim - de man van de oude stempel, niet vies van een biertje, wekelijks met zijn maten te vinden op de fiets - of er naast - grote mond klein (goud) hartje - gaat de tijd nemen voor zijn vrouw, zoon en zichzelf." Dat delen zijn collega's van Spuitbedrijf R. van der Horst. Na ruim 25 jaar en ontelbare uren gaat hij genieten van zijn pensioen.

Wim heeft veel betekend voor het bedrijf door zijn jarenlange tomeloze inzet. Oprichter René van der Horst heeft Wim, die voorheen zijn eigen bakkerij had, de kar laten trekken als bedrijfsleider. Wim zorgde voor de planning en aansturing in de hal waar de verwarmingsbuizen worden gespoten voor de nieuwbouwprojecten.


Wim in de begintijd van Spuitbedrijf R. van der Horst

Ook was Wim veel buiten de deur te vinden om bij tuinders te praten over onderhoudswerkzaamheden voor de verwarmingsinstallatie in bestaande kassen. Ren, de zoon van René, voegt zich bij het tweetal. Het bedrijf groeit, en Wim groeit mee. Zowel binnen het Westland als daarbuiten heeft Wim in de loop der jaren een goede naam opgebouwd in de glastuinbouw. Maar voor Wim is nu de tijd van gaan aangebroken.


Wim was voor zijn tuinbouwcarrière bakker. Hij is blijven bakken als hobby en heeft samen met Rene voor veel lekkernijen gezorgd. 

"Wij zullen Wim gaan missen, maar wensen hem natuurlijk al het beste in goede gezondheid", besluit zijn collega's bovenstaand bericht. Wil je Wim nog spreken of een bakkie drinken? In december is Wim nog werkzaam bij het spuitbedrijf en bereikbaar via zijn welbekende contactgegevens.


René van der Horst, Wim van der Voort en Ren van der Horst

Voor meer informatie:
Spuitbedrijf R. van der Horst
Mercuriusplein 4a
2685 LP Poeldijk
0174 240 531
info@rvdhorst.nl 
www.rvdhorst.nl 

Publicatiedatum: