Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Edwin Snabel en Jacob Boxhoorn gaan afdeling Indoor Farming Solutions uitbouwen bij Bosman Van Zaal

Onlangs is Edwin Snabel in dienst getreden van Bosman Van Zaal in Aalsmeer als Technical Sales Consultant voor de afdeling Indoor Farming Solutions. In die hoedanigheid wordt hij samen met collega Jacob Boxhoorn verantwoordelijk voor de verdere uitbouw en ontwikkeling van deze snel groeiende afdeling, die internationaal opereert.


Edwin Snabel en Jacob Boxhoorn

Gedegen achtergrond
Snabel is een deskundige op het gebied van HVAC, wat staat voor heating, ventilation en air conditioning.  Drie deelgebieden die samen het klimaat in een ruimte bepalen. Sinds 2007 is hij actief in de internationale tuinbouwsector, in functies die gerelateerd zijn aan klimaat- en koudetechniek. Juist die specifieke kennis hebben er toe geleid dat hij door de jaren heen toonaangevend is geworden in de wereld van CEA - Controlled Environment Agriculture. Zijn kennis, gecombineerd met de deskundigheid van Bosman Van Zaal op het gebied van Vertical Farming, maakt dat dit bedrijf haar specialisatie Indoor Farming Solutions nog sneller kan verdiepen en ontwikkelen

Indoor teeltoplossingen
Sinds 1921 ontwikkelt en produceert Bosman Van Zaal technische oplossingen voor bedrijven en instanties van over de hele wereld, zoals kwekers en onderzoeksinstellingen. Zo’n 30 jaar geleden werd de potentie van indoor farming steeds duidelijker en is het bedrijf zich intensief op technieken voor deze teeltwijze gaan richten, gebaseerd op de kennis die ze over alle jaren had verzameld. De uitgangspunten: maximale controle over alle groeiomstandigheden, besparing op energieverbruik, maximale hygiëne en grip op alle onderdelen van het teeltproces. Deze visie van toen heeft er toe geleid dat het bedrijf nu wereldwijd actief is met het aanbieden van oplossingen voor teelten in gesloten ruimten. 

Voor meer informatie:
Bosman van Zaal 
Braziliëlaan 4
1432 DG Aalsmeer
+31 297 344 344
info@bosmanvanzaal.com 
www.bosmanvanzaal.com 

Publicatiedatum: