Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Bernhard Rozen, Berg RoseS en Holla Roses volledig over op OFA

Met ingang van vrijdag 18 november bieden Bernhard Rozen, Berg RoseS en Holla Roses hun volledige veilingaanbod aan op Online Flower Auction (OFA). Met dit aanbod zet OFA een stap naar verdere uitbreiding van de klok met een divers aanbod van kwekers en soorten waarbij tegelijkertijd exclusiviteit wordt bevorderd. Om deze mijlpaal te vieren werd vrijdag bij alle drie de kwekerijen een taart gebracht.


Het team van Bernhard Rozen (linksboven), een deel van het team van Holla Roses (rechts) en het commerciële team van Berg RoseS (linksonder).

Daniëlle Strating-Geijteman (CEO OFA): “Wij zijn enorm trots dat we deze stap hebben kunnen zetten met deze kwekers, hier staan we graag even bij stil. Maar we kijken ook vooruit want het is onze ambitie om met ons digitale platform verder te groeien. We gaan ons aanbod van kwekers de komende maanden verder uitbreiden en willen volgend jaar ook stappen maken met andere productgroepen.”

Tijdens de feestelijke veiling van afgelopen vrijdag is ook een winactie onder de kopers uitgezet. Voor de kopers met de hoogste prijs (duurste rozen), meeste omzet en de meeste stelen heeft OFA een leuke prijs in petto.

Online Flower Auction is een nieuwe veilingklok. Een van de grote voordelen van Online Flower Auction is naar eigen zeggen het aftuin veilen, wat 'marktgericht en flexibel' en bovendien 'snel, efficiënt en duurzaam' is.

Voor meer informatie:
Online Flower Auction
Prunus 12 
1424 LD De Kwakel
www.onlineflowerauction.com 

Publicatiedatum: