Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Annelies en Bas nieuw bij DCM

In juli 2022 startten bij DCM twee nieuwe gezichten in het Biorationals-team. Annelies Bayens en Bas Nieuwesteeg kwamen het team versterken. Het DCM Biorationals team houdt zich bezig met de internationale ontwikkeling en vermarkting van de biostimulanten en biocontrolemiddelen van DCM. Ze doen dit in nauwe samenwerking met de R&D-afdeling en de verkoopafdelingen in de verschillende landen waar DCM actief is. Uiteraard staan ze ook in nauw contact met de telers zodat er ook veel aandacht gaat naar de noden van de telers.

Annelies Bayens is afkomstig uit de Noorderkempen en raakte al snel geïnteresseerd in de land- en tuinbouwsector. Ze koos dan ook voor een studie Industrieel Ingenieur in de Biowetenschappen. Tijdens haar studies deed ze al heel nuttige ervaring op tijdens het scouten bij verschillende Vlaamse tomatentelers.

Opgegroeid in Boskoop maakte ook Bas Nieuwesteeg al vroeg kennis met de tuinbouwsector. Na zijn studies Biologie en Plantwetenschappen, vervolgde hij zijn loopbaan als microbiologisch onderzoeker bij de R&D afdeling van Koppert.

Tomatenvaccin
Naast hun actieve rol in het Biorationals team, zullen zowel Annelies als Bas één van de nieuwe aanspreekpunten worden voor het tomatenvaccin PMV®-01 tegen PepMV. Annelies zal vooral actief zijn in regio Hoogstraten en het Waasland (België), Nederlands Limburg en UK. Bas zal het grootste deel van de Nederlandse telers voor zijn rekening nemen. Met alle uitdagingen in de tuinbouwsector in het vooruitzicht, hopen Annelies en Bas op nog meer samenwerking. Dit door heel nauw samen te werken met de telers, maar ook door het uitwerken van innovatieve producten die telers ten goede komen.

Voor meer informatie:
Annelies Bayens
Account & Project Manager Biorationals
Bas Nieuwesteeg
Accountmanager Biorationals 
DCM
+32 492158707
+31 6 468 28031
bni@dcm-info.nl 
www.dcm-info.com   

Publicatiedatum: