Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Tom Zwanenburg viert zijn 12,5 jaar 'Van-der-Waay-hobby'

Tom Zwanenburg ziet het leven als een grote hobby: werk, vissen en niet te vergeten zijn buitenlandse reizen. Zelf grapt hij: "Tja, dat werk ... Daar gaat veel tijd in zitten, hè. Daarom zie ik dat maar als een grote hobby. Ik vind het oprecht heel leuk hier."  

Hij werkt inmiddels 12,5 jaar bij Van der Waay als sales engineer. Dat doet hij met plezier. Zeg maar gerust met heel veel plezier. Zijn telefoon staat altijd aan. Zelfs tijdens het uitoefenen van zijn andere grote hobby: vissen: "Vanuit de boot gaat het werk gewoon door. Het is vaak gebeurd dat de verkoop al hengelend werd beklonken." 

Deze meerval had het gewicht van 80 kg en een lengte van 2,3 meter. Na 20 minuten vechten haalde Tom en zijn vismaat 'm binnenboord. Uiteraard werd de vis weer in zijn element teruggezet nadat hij op de foto was vereeuwigd.

Tijdens een van de vistochten plonste Tom's telefoon uit zijn borstzakje zo het water in. Dus als de wiedeweerga snel nieuwe telefoon gehaald. De oude, natte sim-kaart deed het gelukkig nog.


Marcel Koolmees, Tom Zwanenburg en Joost van de Waay (en nog veel meer collega's) vieren het jubileum graag met een taartje

Nationale pijpzeiker
Joost van der Waay schuift even aan tafel tijdens de koffie. Joost heeft Tom de geuzennaam van 'nationale pijpzeiker' gegeven: "Tom is kritisch op het ontwerp, op de gebruikershandleidingen en eigenlijk op alles. De machine moet op alle fronten perfect zijn van hem. Hij weet precies waar de gebruikers behoefte aan hebben. Hij stelt de machines vaak zelf ter plaatse in gebruik. Hij staat er dus letterlijk naast als er vragen zijn."

Tom's collega, Marcel Koolmees, voegt aan het gesprek toe dat ze heel blij zijn met Tom. Tom corrigeert hem meteen: "We doen dit echt met z'n allen, hoor. We hebben gewoon een fantastisch team hier. Ik ben 'slechts' het Manusje-van-alles.' 


Wijlen Wouter de Jong (Ludvig Svensson), Tom Zwanenburg (Van der Waay) en Chris Aerts (CE Draadbewerking)

Lol
Nog even terug naar de buitenland-avonturen van Tom. Hij geniet daarvan. Hij laat bovenstaande foto zien; drie tuinbouwmannen voor een helikopter. Deze foto is genomen in Polen. Tijdens een beurs daar verkocht hij een dekwasser. De klant had een korting bedongen en als dank zou hij Tom wel even bij zijn hotel afzetten met zijn heli. Chris Aerts (C&E Draad Bewerking B.V.) en wijlen Wouter de Jong (Ludvig Svensson) mochten ook instappen. Tom: "Het was natuurlijk helemaal leuk. Totdat we uitstapten. We werden namelijk gedropt op een zweefvliegveld. Dat was ergens in de middle of nowhere en heel ver van ons hotel. We hebben moeten bellen of ze ons kwamen ophalen om ons alsnog naar het hotel te brengen. We hebben er veel lol om gehad." 

Voor meer informatie:
Tom Zwanenburg
Van der Waay
0613 005 273
0172 - 210 311
[email protected]
[email protected]
www.vdwaay.nl