Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Walter Buth met pensioen

Walter Buth heeft, na 45 jaar gewerkt te hebben voor Ammerlaan - Maurice Kassenbouw, de pensioengerechtigde leeftijd bereikt. Hij is in 1977 begonnen in de kassenbouw bij Ammerlaan Installaties in Naaldwijk. Zijn eerste projecten waren in voormalig Joegoslavië en in Libië.

De meeste werknemers heeft Walter aangenomen en velen zijn nog steeds in dienst van Maurice. Zijn collega’s geven ons een inkijkje in de man achter de professionele Walter.


Kantoor in de vroege jaren

Michel La Crois vertelt lachend: “Walter was verantwoordelijk voor de inkoop. Hij kocht graag goed in voor Maurice, de leveranciers hadden hem nooit graag aan de lijn. Die zullen nu wel blij zijn dat hij met pensioen gaat. Het waren niet de meest makkelijke gesprekken voor hen, ben ik bang.”

'Buthje komt zo'
Walter reed vroeger in een busje van de zaak. Tussen de middag ging hij thuis eten en als hij dan naar het werk kwam zong men hier 'Buthje kom zo, Buthje komt zo, Buthje komt zo', op het refrein van 'Busje komt zo, busje komt zo'.

Over eten gesproken. Gezond eten was het devies bij hem thuis. Tijdens beursdagen stond er ‘gelukkig’ eens geen quinoa op het menu. Hij kon dan smakelijk genieten van zijn bordje met friet.  

Ronald Thijssen neemt de commerciële taken van Walter over, maar Walter blijft nog verbonden aan Maurice. Vrijdag 28 oktober is de afscheidsreceptie in Horst.


Kantoor tegenwoordig

Walter feliciteren met zijn welverdiende vrije tijd kan via onderstaande contactgegevens.

Voor meer informatie:
Maurice Kassenbouw B.V.
Energiestraat 15
5961 PT Horst
T +31 77 398 1335
walterbuth@kassenbouw.com 
www.kassenbouw.com 

Publicatiedatum: