Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Fred van Heijningen interim CEO Hoogvliet

Op 1 september is Fred van Heyningen gestart als interim CEO bij Hoogvliet supermarkt. Dat meldde Van Heijningen op Linkedin. Hij was tot 1 juni CEO bij Nature's Pride.

"Wat een mooie professionele uitdaging om met een achtergrond in tuinbouw, bank en de agri-logistieke keten aan de slag te gaan in de retailsector. Hoogsvliet is een keten met een sterke aanwezigheid in onder andere de Randstad als service-discounter. 45 jaar geleden kwam ik regelmatig met mijn moeder in een van de eerste cash & carry’s opgericht door Leen Hoogvliet in Kwintsheul. Een mooie herinnering, niet alleen vanwege de lage prijzen en de klantvriendelijkheid, maar ook omdat ik mijn fiets achterin de auto kon leggen en zo de laatste 10 km van school in luxe kon afleggen. Veel zin om in de komende 3 tot 5 maanden samen met het directieteam vorm te geven aan de verdere ontwikkeling!", zo laat Fred weten.
 

Publicatiedatum: