Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Kees de Koning 50 jaar bij BM Roses

Op 4 juni 1972 had Kees de Koning z’n eerste werkdag bij Bram van Marrewijk. 16,5 jaar oud en net van school. Het bedrijf was juist aan het omschakelen van tomaten naar snijrozen.


Kees en Angeli de koning

Inmiddels zijn we 50 jaar verder, het bedrijf is nogmaals omgeschakeld, nu naar potrozen, en Kees werkt nog steeds bij tegenwoordig BM Roses.

Aangezien twee dochters van Kees en Angeli in juni en juli gezinsuitbreiding verwachtten, werd het jubileum, in het bijzijn van zijn kinderen en kleinkinderen, afgelopen week gevierd. Ook waren, op speciaal verzoek van Kees, zijn broers en zussen met hun partners present.

Werkgever Ad van Marrewijk roemde niet alleen zijn niet-aflatende inzet voor het bedrijf, maar ook zijn enorme kennis van de wereldgeschiedenis. Ongetwijfeld dankzij de vele boeken die hij in z’n leven heeft gelezen.

En die 50 jaar waren ook echt 50 jaar. Inmiddels is Kees dan wel officieel met pensioen, maar dat is pas sinds juli, dus ná zijn jubileumdatum. Overigens blijft Kees voorlopig nog twee ochtenden per week werken. Waar z’n werkgever dan weer heel blij mee is, gezien de positiviteit en de gezelligheid die Kees altijd meebrengt.


Kees de Koning in 1974

Als dank kreeg Kees een maairobot aangeboden, en voor z’n vrouw Angeli was er natuurlijk een mooi boeket.

Ook collega Jan Vermeulen hield een humoristische speech, bedankte Kees voor al die jaren, en bood namens alle collega’s een reischeque en een puzzelboek aan.

Door het storm- en regenachtige weer konden de geplande strandspelen niet doorgaan. Maar het bleek eens te meer: als je de hele familie De Koning binnen hebt, is het zonder spellen ook reuze gezellig!

Voor meer informatie:
BM Roses 
Oostgaag 9
3155CD Maasland
(+31) 6 - 53 16 17 88
[email protected] 
www.bmroses.nl 

Publicatiedatum: