Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Berrie Schuurman doet mee met Deltaplan Challenge Ameland tegen alvleesklierkanker

Vorig jaar december is een goede vriend van Berrie Schuurman van WDP Draadbewerking op 52-jarige leeftijd overleden aan alvleesklierkanker. Hij liet een gezin en drie kinderen achter.

Berrie kende de vriend al vanaf zijn 16e 'vanuit de kerk, jeugdsoos en dorpsfeest.' "Ook in een periode waar we naar stal- en tentfeesten gingen en op een gegeven moment ook op vakantie later met onze gezinnen."

"Hij was iemand op wie je kon rekenen en die altijd klaar stond voor vele anderen. Met wie je even kon praten over allerlei dagelijkse dingen."

"Toen zijn vrouw dit voorjaar te kennen gaf mee te doen aan de Deltaplan Challenge Ameland tegen alvleesklierkanker, werd dit enthousiast ontvangen in onze vriendengroep. Daarop werd besloten mee te doen, waarbij een aantal 25 km wandelen en anderen 25 km gaan fietsen. Ik heb besloten 25 km te gaan hardlopen."

Hierbij wil Berrie donaties ophalen om onderzoek te kunnen doen naar één van de dodelijkste vorm van kanker. "Elke bijdrage telt."

Doneren voor de actie van Berrie kan hier.

Voor meer informatie:
Berrie Schuurman 

Publicatiedatum: