Sezer Cacan, Succesjobs:

"Zeker in deze tijden is voldoende personeel voor een constante productie van levensbelang"

Tholen -  Met het einde van de vakantieperiode en de start van de Spaanse aanvoer van groenten en fruit in het vooruitzicht krijgen groothandels en verpakkingscentra het weer drukker. Het aanhoudende arbeidsprobleem voor velen zorgt er echter voor dat alles er niet makkelijker op wordt. Sezer Cacan probeert hierop in te spelen met zijn uitzendbureau Succesjobs. "Ik kan op elk moment zonder enige problemen gemotiveerde uitzendkrachten leveren."

In het afgelopen jaar heeft het jonge uitzendbureau een sterke groei doorgemaakt. De ondernemer vertelde in een eerder stadium over een regeling om een optimale motivatie voor zijn arbeidskrachten te realiseren. "Deze regeling blijkt zijn vruchten af te werpen, want bedrijven blijven terugkomen en tegenwoordig word ik volop gebeld of ik hen van arbeidskrachten kan voorzien, wat voor zo'n jong bedrijf natuurlijk vrij opvallend is." De reden hiervoor ligt, volgens Sezer, ook bij een mate van flexibiliteit. "Zeker in deze tijden is voldoende personeel voor een constante productie van levensbelang. Het kan niet zo zijn dat er opeens twee werknemers ziek zijn, waardoor je inkomsten misloopt. Vanwege ons grote personeelsbestand kan ik wanneer er mensen wegvallen arbeidskrachten dezelfde ochtend op de werkvloer krijgen."

"Deze groei is natuurlijk prachtig, maar het zorgt er ook voor dat de organisatie hierin mee moet groeien. Een mate van professionalisering. Anders loop je jezelf voorbij. Dan moet je als onderneming durven te investeren om te blijven groeien", vervolgt Sezer. "Op dit moment zetten we hier stappen in door bijvoorbeeld een nieuw softwarepakket, maar we proberen ook onze eigen huisvesting uit te breiden. Ik heb een heel groot personeelsbestand, mede dankzij mijn vader, om mijn relaties van arbeidskrachten te voorzien. Alleen door het gebrek aan huisvesting werd ik beperkt. Nu zijn we bezig met de vergunningen om woonunits te plaatsen in het Westland, waardoor ik altijd meer arbeidskrachten beschikbaar heb, uit voornamelijk Turkije. Verder huren we huizen en zijn er afspraken met hotels. Op deze manier heb je bovendien altijd de controle om te garanderen dat zij altijd op het werk zullen verschijnen."

Op het moment levert het uitzendbureau tussen de 80 en 100 werknemers per dag aan onder meer 15 tot 20 klanten in het Westland. "Door de uitdagingen in de handel, vanwege de gasprijzen, is de groei wel iets gestagneerd. Zonder die problemen denk ik dat we nog verder hadden geweest. Op het ogenblik fungeer ik echter als front-, backoffice en bedrijfsleider, waardoor een uitbreiding zeker geen overbodige luxe is", besluit Sezer.

Voor meer informatie:
Sezer Cacan
SuccesJobs 
+31 (0)6 24 86 96 88
info@succesjobs.nl 
www.succesjobs.nl   


Publicatiedatum:
Auteur:
©Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.