Signify rondt overname van Fluence af

Signify heeft de overname van Fluence van Osram afgerond. Daat heeft het bedrijf deze week bekend gemaakt. Fluence zal met een aparte go-to-market opereren als een geïntegreerde business unit binnen Signify's agrarische verlichtingsactiviteiten in de Digital Solutions Division.

"We zijn verheugd om het Fluence team te verwelkomen en samen te gaan werken om tuinbouwverlichtinginnovatie te stimuleren en waarde te creëren voor telers over de hele wereld," zegt Harsh Chitale, Division Leader Digital Solutions bij Signify. "De overname is volledig in lijn met Signify's strategie om uit te breiden in aantrekkelijke groeisegmenten en onze inzet om de beschikbaarheid van voedsel te verbeteren door telers te voorzien van tuinbouwverlichting die hen helpt het verbruik van hulpbronnen te verminderen en de opbrengsten te verhogen."

"We zijn verheugd om officieel deel uit te maken van de wereldleider in verlichting. Samen zullen onze bedrijven in staat zijn om 's werelds meest geavanceerde tuinbouwtechnologie te leveren aan telers op wereldwijde schaal," zei David Cohen, CEO van Fluence.

Voor meer informatie:
Daniele Damoiseaux, Global Marcom Manager Horticulture
Signify
daniela.damoiseaux@signify.com
www.philips.com/horti


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven