Valstar Handling en Hortichain bundelen krachten

Na een periode van intensieve samenwerking hebben Valstar Handling en Hortichain besloten hun samenwerking verder te verdiepen.


Links Peter de Wit, rechts Geert Valstar

Valstar Handling is een bloemenverwerkingsbedrijf dat voornamelijk zomerbloemen verwerkt uit Kenia, Zuid-Afrika, Colombia, Spanje en Nederland voor de veilingklokken en directe verkoop. Hortichain is een logistieke dienstverlener met een geconditioneerde ontvangst van vliegtuigplaten, vacüumkoelers en 8 doks om te verladen.

Beide bedrijven hebben qua organisatie veel raakvlakken en sluiten goed op elkaar aan. Eigenaren Geert Valstar en Peter de Wit zijn beiden gedreven en klantgericht en voelen elkaar goed aan. Om de samenwerking verder uit te bouwen neemt Valstar Handling de aandelen van Hortichain over. Hortichain blijft een zelfstandig bedrijf dat komt te vallen onder Valstar Handling Holding. Eigenaar Peter de Wit zal volledig betrokken blijven bij Hortichain.

Voor Valstar Handling is de overname van Hortichain een prachtige kans; met een constante aanvoer van zomerbloemen uit verschillende landen is een logistieke dienstverlener voor de ontvangst van de bloemen onmisbaar. Hortichain met zijn gekoelde ontvangst, gekoelde verwerkingsruimte, vacüumkoeling, eigen keuringslocatie en 8 doks is een onmisbare schakel in de keten en een uniek bedrijf. De markt vraagt om steeds snellere doorlooptijden en gekoelde faciliteiten, de combinatie Hortichain/Valstar Handling maakt een uniek bedrijf dat aan de eisen van de huidige markt ruimschoots voldoet.

Peter de Wit: "Door deze stap is de continuïteit van Hortichain voor de toekomst geborgd, voor de huidige klanten zal er niets veranderen."

De volgende stap in de processen van kwaliteitsverbetering zal de plaatsing van een automatische bosmachine(Havatec Florastar) zijn, met deze machine zal Valstar Handling nog beter in staat zijn om mooie uniforme partijen af te leveren.

Voor meer informatie:
Valstar Handling bv
Middelbroekweg 29
Naaldwijk 2670 AE
info@valstarhandling.com
www.valstarhandling.com

Hortichain
Legmeerdijk 313
1431 GB Aalsmeer
Locatie C007-20
info@hortichain.com
www.hortichain.nl


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven