Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

FlevoFlora presenteert vernieuwde kwekerij tijdens open dagen

FlevoFlora heeft het afgelopen jaar een flink verbouwd en gemoderniseerd en nu de coronamaatregelen zijn losgelaten, was het eindelijk mogelijk voor familie Van Diepen om hun verbouwde kwekerij te tonen. Tijdens de open dagen presenteerden ze hun vernieuwde kwekerij aan hun afnemers, vakgenoten, familie en andere belangstellenden. 


Klik hier voor de video

Er is een moderniseringsslag gemaakt in de vorm van uitbreiding van de buitenvelden, herbouw van een deel van de glasopstand voor productie en vermeerdering, een stekafdeling voor veredelingsdoeleinden en een expeditie ruimte met facilitaire voorzieningen.

Ook CogasTech was aanwezig bij de open dagen, als trotse installateur van dit project. "Wij hebben de warmte- en elektrotechnische installaties mogen installeren. Evenals het aanbrengen van een Priva klimaatregeling uit de Connext range. De meest geavanceerde procescomputer voor een perfecte teelt en maximale opbrengst, onder de ideaalste teeltomstandigheden voor de tuinplanten."

Voor meer informatie:
Flevo Flora Tuinplanten 
www.flevoflora.nl 

Publicatiedatum: