Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Hortensiaseizoen van start bij Sjaak van Schie

Het hortensiaseizoen bij Sjaak van Schie is weer van start gegaan en wel in een nieuw jasje, na restyle van de huisstijl van de organisatie. Voortbordurend hierop heeft de kwekerij een aantal mooie nieuwe soorten toegevoegd aan het assortiment. Ook biedt de kwekerij een nieuwe productlijn met toegevoegde waarde aan in de categorie kamerhortensia.

Noviteiten
Sjaak van Schie BV heeft verschillende noviteiten in het assortiment. Onder andere de Hi Ocean en de Hi Moon zijn bijzondere rassen. Bijzonder aan deze soorten zijn de kleuren van de bloemen in de plant. Zo is de Hi Moon een witte variant met een rode omlijning en de Hi Ocean bijna kobaltblauw van kleur. Aan de hand van een noviteitenbeleid zet de kwekerij de komende periode diverse soorten ‘in the picture’.

Toegevoegde waarde onder de noemer ‘Hype Creations’
De markt vraagt steeds vaker om concepten met toegevoegde waarde. Bovendien zijn kamerplanten populairder dan ooit. Daar speelt Sjaak van Schie BV met een nieuw concept op in. Het betreft diverse kamerhortensia's zoals de Double Dutch of een Avantgarde in een zeegras mand. Beide planten zijn een ‘eye catcher’ in de woonkamer. Bovendien zijn de zeegras manden duurzame toevoegingen.

Voor meer informatie:
Sjaak van Schie BV
Schenkeldijk 8
2676 LD Maasdijk
+31 (0)174 520465
verkoop@sjaakvanschie.nl
www.sjaakvanschie.nl

Publicatiedatum: