Stefix 135 zes jaar

Vroeger was het de normaalste zaak van de wereld dat fijnstof zelf door arbeidskrachten opgeruimd werd met behulp van bladblazers of bezems. Dit had als nadeel dat het vaak veel tijd kostte en al helemaal niet hygiënisch was. Het gebruik van bladblazers of bezems zorgde er namelijk voor dat het opgeblazen stof neerdaalde op de omringende gewassen.

Om dit probleem uit de wereld te helpen, introduceerde Steenks Service de Stefix 135. Deze opzit-doekveger zuigt eenvoudig het fijnstof op en beschikt over brede wielen die het doek niet beschadigen. Buiten het fijnstof wordt ook ander afval opgeveegd, zoals achtergebleven zaden en ander vuil.

Schone en stofvrije teeltvloeren zonder de ondergrond te beschadigen. Het is mogelijk. In 2016 lanceerde Steenks Service al de Stefix 135 veeg-/zuigmachine. Die lancering vond plaats tijdens de internationale  sierteeltbeurs in Essen (Duitsland).  Deze machine is speciaal ontworpen om ongelijke terreinen schoon te vegen. Denk hierbij aan het MyPex anti-worteldoek dat gebruikt wordt om een teeltvloer mee te bedekken.

Wouter Steenks: "De Stefix 135 heeft een capaciteit van maar liefst 10.000 m² per uur en laat dankzij de speciale sporing van de wielen geen sporen achter.  We hebben al veel telers een Stefix 135 geleverd. Van boomkwekers tot plantenkwekers maken gebruik van onze Stefix 135.”

Compactere optie
Kwekers die minder vaak gebruik hoeven te maken van een veegmachine is de Stefix 73 een goed alternatief. Deze compacte achterloop-machine is kleiner in formaat en heeft een capaciteit van 3.400 m² per uur.

Voor meer informatie:
Steenks Service
Jan van de Laarweg 1
2678 LH De Lier
+31(0) 174 510 266
info@steenks-service.nl
www.steenks-service.nl


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven