Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Mertens nieuwste lid Club van 100 WUR

Toeleverancier Mertens is toegetreden tot de Club van 100 van Wageningen University & Research, Business Unit Glastuinbouw. 

Directeur Mart Verheijen: "Als Mertens willen we een wezenlijke bijdrage leveren aan het oplossen van vraagstukken waar al onze stakeholders voor staan. Dat doen we door richting te geven aan kennisontwikkeling en gericht onderzoek, en hoe kan dat beter dan aan te sluiten bij de Club van 100. Het is niet alleen dat we met nieuwe kennisontwikkeling bezig zijn, maar als lid van de Club van 100 krijgen we toegang tot de brede expertise van de business unit Glastuinbouw van Wageningen University & Research waarmee wij onze klanten nog beter van dienst kunnen zijn."

Jacqueline van Oosten is als Business Development Manager voor Club van 100 heel blij met het besluit van Mertens om deel te nemen. "Een van de doelstellingen van de Club van 100 is de Nederlandse glastuinbouw en bloembollen een kennisvoorsprong op het buitenland te laten behouden. Door mee te doen wordt bijgedragen aan de financiering van het toegepast-strategische onderzoek."

Deelname aan de Club van 100 bestaat uit twee delen: 50% van de inleg blijft beschikbaar voor het bedrijf (in de vorm van snelle toegang tot kennis). De andere 50% wordt besteed aan pre-competitieve projecten. Projecten die door leden zelf worden voorgedragen.

"Het unieke van de Club van 100 is dat het een ketenbrede groep van tuinbouwtoeleveranciers is die bereid zijn pre-competitief samen te werken. Het maakt dat de vraagstukken waaraan gewerkt wordt boven de markt hangen en vrijwel iedereen raken. De nieuw opgedane kennis is in eerste instantie alleen voor leden beschikbaar."

Inmiddels zijn meer dan 85 bedrijven aangesloten.

Bron: WUR

Publicatiedatum: