Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Gerberakwekers trakteren handel op beschuit met muisjes

Afgelopen week is de Gerbera Novelty campagne van start gegaan. De telers van Coloured by Gerbera zijn donderdag 16 september persoonlijk afgereisd naar Honselersdijk, Aalsmeer, De Kwakel en Rijnsburg om hun handelspartners te verrassen met beschuit met muisjes. De geboorte van de nieuwe gerberasoorten vieren ze met de hele gerberafamilie met als doel: een vruchtbare samenwerking en gedeelde vrolijkheid.

Trotse telers tonen eigen aanwinst
Naast het verrassen van de handelspartners is er ook een online campagne gestart richting de Nederlandse en Duitse bloemist. In een spraakmakende video tonen de trotse telers zelf hun nieuwste aanwinsten. Kleurrijk, verrassend en passend in elk boeket. Bloemisten kunnen deze nieuwe soorten aanvragen bij hun groothandel of cash & carry.

Klik hier voor alle nieuwe soorten.

De Gerbera Novelty campagne loopt van 13 september tot 3 oktober 2021 waarbij het nieuwe gerbera assortiment onder de aandacht wordt gebracht bij groothandel, exporteur en bloemist.

bron: Coloured by Gerbera

Publicatiedatum: