Bezem door de middelenkast Overijssel van start

Deelnemers aan Boeren voor Drinkwater, loonwerkers en agrariërs in plantaardige sectoren in Overijssel kunnen van september tot en met december 2021 kosteloos en anoniem restanten van niet-toegelaten gewasbeschermingsmiddelen inleveren.
 
Deelname
De ‘bezemactie’ is bedoeld voor deelnemers aan Boeren voor Drinkwater en voor alle plantaardige land- en tuinbouwbedrijven in Overijssel. Bent u deelnemer aan Boeren voor Drinkwater? Of heeft of had u een bedrijf in de sector akkerbouw, bollenteelt, boomteelt, fruitteelt, glastuinbouw of vollegrondsgroenten? Dan kunt u met deze actie meedoen! Ook loonwerkers kunnen zich aanmelden. Er is beperkt ruimte en vol is vol, dus wees er snel bij! Deelname gaat op basis van volgorde van aanmelding. Wanneer u zich aanmeldt als het maximale deelnemersaantal is bereikt, dan komt u op een reservelijst te staan.

Looptijd
Van september t/m november 2021 vinden de bezoeken in het kader van de ‘Bezem door de middelenkast Overijssel’ plaats. U kun zich tot 24 oktober 2021 aanmelden voor deze actie, kijk hiervoor op www.bezemdoordemiddelenkast.nl/overijssel (verwijst naar een andere website).

Klik hier voor meer informatie


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven