Kubo opent kantoor in Oost-Canada

Kassenbouwer Kubo opent een kantoor in Canada. Het gaat om een vestiging voor de Oost-Canadese markt. Ook de opening van eigen vestigen in de Verenigde Staten staan op de rol.

Kubo bouwt al jaren achter elkaar projecten in Canada en met het openen van het kantoor staat verdere groei in Canada op de agenda. Voorbeelden van bouwprojecten zijn Savoura, TGOD, Greentone, Serres Royales, Serres Toundra en LUFA.


Het project Serre Toundra. Meer foto's en inzicht in Kuboprojecten hier op de wereldkaart

De Canadese markt is altijd bediend door een agent van Kubo, Marc Croteau. Marc is vanaf heden in dienst bij Kubo en heeft door de functie agent al ruim 7 jaar ervaring met Kubo-kassen en klantcontacten. Het kantoor in Canada verzorgt de verkoop en het begeleiden van de Canadese projecten. De kassenbouwer is al in het bezit van eigen platformen en bouwploegen in Canada.

Ultra-Clima-kas
Marc Croteau: “Steeds meer klanten in Canada kiezen voor Kubo maar ook voor de Ultra-Clima-kas. Op dit moment worden de vierde en de vijfde gebouwd in Quebec. We zien dat het klimaat verandert. De zomers worden heter, zelfs in Québec, en dan is de Ultra-Clima de ideale bescherming voor je gewas omdat het klimaat kan koelen. Het systeem heeft ook andere voordelen, zoals gewasbescherming, meer licht en een betere CO2-voetafdruk dan kassen in traditionele stijl".

De Canadese klanten kunnen niet alleen terecht voor deze hightech duurzame kas maar ook voor een stuk teeltbegeleiding. Marc: "Zo maken wij de hightech tuinbouw voor iedereen bereikbaar. Met de haalbaarheidsstudies krijgt de klant inzicht in wensen, mogelijkheden en lokale omstandigheden om optimaal rendement te realiseren. Maar ook ontwerpen en implementatie van de organisatie systemen om de kwaliteit van het project te monitoren en te verbeteren horen erbij."

Ook is er een eigen dataplatform, Pylot, dat data registreert op het gebied van klimaat, oogstplannen, incidentmanagement en het verbruik van gas, water en licht. Marc: "Zeker op het gebied van optimaliseren van teelt kunnen we wereldwijd veel betekenen."

Kubo breidt internationaal uit en opent zeer binnenkort ook eigen vestigingen in Amerika.

Voor meer informatie:
Marc Croteau
KUBO Group
mcroteau@kubogreenhouses.com
info@kubo.nl
www.kubogroup.nl


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven