Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Canada: Dubbele nieuwbouw voor tropische plantenkwekerij Foliera gerealiseerd

Lisa en John Kouwenberg, eigenaren van plantenkwekerij Foliera, kochten in 2019 een 20.000 m2 grote bestaande komkommerkas in Smithville, Ontario, 15 km verwijderd van hun originele kas in Beamsville. Deze kas lieten zij grondig renoveren, om deze geschikt te maken voor de teelt van tropische planten. De bestaande kasverwarming, scherming, irrigatie en kweeksystemen zijn eruit gehaald en allemaal vervangen door moderne kweekinstallaties.

Covid heeft Kouwenberg niet kunnen tegengehouden. Sterker nog, voordat de laatste laag verf op de pas gerenoveerde kas droog was, waren John en Lisa in gesprek met Havecon om nog eens 16.000m2 hightech Venlokas toe te voegen. De bouw van de uitbreiding startte eind 2020 en moet eind augustus deze maand klaar zijn.

Eigenaren John en Lisa Kouwenberg richtten Foliera op in 1990. Met innovatieve producten en nieuwe technologieën is het bedrijf van plan om de groeiende vraag van hun steeds groter wordende klantenbestand te overtreffen. Dit is het 3e project dat Havecon voor Foliera heeft gerealiseerd.

Voor meer informatie:
Havecon 
Lorentzstraat 8
2665 ZG Bleiswijk, Netherlands
+31(0)10 266 32 70
info@havecon.com
www.havecon.com

Foliera
4655 Bartlett Road
Beamsville, ON L0R 1B1 Canada
www.foliera.com 

Publicatiedatum: