Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Zomereditie Boeren en tuinders pakken uit in de startblokken

Deze zomer organiseren boeren en tuinders op diverse plekken in Nederland activiteiten voor iedereen, van jong tot oud. Op zaterdag 21 augustus is er in De Kwakel een een fietstocht van ca. 20 km die langs 13 telers en kwekerijen gaat. De deelnemende bedrijven zijn herkenbaar aan de corso-achtig versierde voertuigen, ieder met een eigen thema. De voertuigen zijn versierd met de producten van de kweker/teler. Het bamboelabyrint is open voor de jonge fietsers. Hier is tevens een fototentoonstelling over onze mooie sector.

Op twee plekken in de route wordt gezorgd voor een hapje en een drankje. De fietstocht voert je langs een mooi stukje natuurgebied die deze omgeving rijk is. De tocht komt langs diverse locaties met terras voor een rustpauze met een hapje/drankje.

Aanmelden
Deelnemers aan de fietstocht kunnen zich inschrijven via het volgende e-mailadres: secretariaat@ltoglastuinbouwnlaalsmeer.nl. Deelnemers ontvangen een goodybag met routebeschijving en informatie over de deelnemende organisaties. Er zijn geen kosten verbonden aan deze fietstocht, vooraf aanmelden is gewenst.

Opstapplaatsen:
Kwekerij De Zonnebloem, Kalslagerweg 20 De Kwakel (voldoende parkeergelegenheid als men met de auto komt) Bamboelabyrint, Steenwycklaan 16, De Kwakel Kwekerij Raadschelders Varens, Achterweg 34, De Kwakel (voldoende parkeergelegenheid als men met de auto komt).
Starttijd: vanaf 10.00 uur tot uiterlijk 14.30 uur.

Deze zomereditie van Boeren en tuinders pakken uit is een initiatief van LTO Noord, Boert Bewust, ZLTO en Team Agro NL. Door heel Nederland worden er activiteiten georganiseerd. Kijk voor de activiteiten bij jou in de buurt op https://boerenentuinderspakkenuit.nl/

Publicatiedatum: